Intervisie voor managers

Managers en andere leidinggevenden staan in tijden van crisis voor een grote uitdaging. Maak gebruik van de mogelijkheid om jouw ervaringen en je vraagstukken met jouw vakgenoten te delen. Zo leer je van elkaar en word je sterker in deze crisis.

Zoek jij een onafhankelijke sparringpartner of
kun jij je verhaal onvoldoende kwijt bij je collega's?

Managers en andere leidinggevenden staan in tijden van crisis voor grotere uitdagingen.

Waarschijnlijk geldt dat voor jou ook.

Je werk is voor een groot deel veranderd. De dagelijkse hectiek regeert en er is veel onzekerheid over wat er morgen op je af gaat komen. Hoe loods je je medewerkers door deze periode heen? En hoe ga je om met je eigen onzekerheid hierin?

Werkoverleg in de oude vorm is er niet meer. Hoe houdt je contact en verbinding met je medewerkers als de informele momenten bij het koffieapparaat wegvallen? Hoe ga je om met medewerkers die hun werk vanuit huis moeten doen waar ook gezinsleden rondlopen? Hoe blijf je zelf gezond en hoe ondersteun je je medewerkers in hun vitaliteit en gezondheid?

Er wordt veel verwacht van ze en ook van jou. Dit kan zorgen voor onderhuidse spanningen.

Normaal gesproken spar je met je collega managers over hoe je de dingen aanpakt. Jullie bespreken niet alleen inhoudelijke zaken tijdens jullie MT-meeting, maar er is ook ruimte voor een 'onderonsje' voor of na de vergadering. Die momenten vallen nu weg. Hoe geef je dan toch invulling aan die behoefte?

Deze periode is zeker niet normaal. En natuurlijk hopen we snel weer terug te kunnen keren naar de oude situatie. En tegelijk veranderen de geleerde lessen onze manier van werken ook op de langere termijn.

Voor nu geldt: er zijn ook nieuwe manieren nodig om met je vragen en zorgen om te gaan. Gun jezelf deelname aan een groep managers uit andere organisaties die zich herkennen in wat jou bezighoudt. Samen zoek je naar andere perspectieven die lucht geven en een ander inzicht. Waardoor je het weliswaar nog steeds zelf moet doen, maar zeker niet alleen.

En daar willen wij je graag bij helpen!

Wat kan 'Intervisie voor managers' voor jou betekenen?

'Intervisie voor Managers' bestaat uit laagdrempelige online bijeenkomsten met leidinggevenden uit verschillende organisaties.


Voor elke sessie kom je twee uur online bij elkaar. Onder begeleiding van een ervaren procesbegeleider en teamcoach ben jij in de gelegenheid om jouw vraag in te brengen of jouw zorg te delen. 


Wij luisteren naar je en desgewenst geven we je tips en ideën over manieren om met je vraag om te gaan. Wij zorgen voor een broodnodige uitlaatklep, waardoor jij niet langer dan nodig is rondloopt met je zorgpunten.


'Intervisie voor Managers' helpt jou om op een prettige manier leiding te blijven geven aan jouw team!

Maak snel kennis! voor slechts €129 doe je mee.


Wat hoort er allemaal bij?

Het aanbod is heel overzichtelijk en eenvoudig. Wekelijks vinden de intervisiesessies plaats. Die zijn altijd online, zodat je onafhankelijk van je locatie deel kunt nemen. Een van de ervaren Teamcoaches uit ons team begeleidt de sessies, volgens een vast programma. Je kunt je vantevoren voor een of meer van de sessies aanmelden en betaalt voor de sessies die je bijwoont. Dat is alles! Simpel en laagdrempelig. Zo is dat.

Uitlaatklep

Zonder een goede uitlaadklep bouw je spanning op. Dat geldt zeker in deze tijd. Intervisie voor managers geeft jou een luisterend oor én ruimte voor reflectie en relativering.

Concrete tips voor jouw vraag

Niets is wat het lijkt. Voor jouw vraagstuk is een passende  oplossing voor handen, door gebruik te maken van de expertise van anderen. 

We starten in de week van 27 april en bieden je elke week twee mogelijkheden om in te stappen:

 • Dinsdagochtend van 09:00 uur tot 11:00 uur
 • Donderdagmiddag van 15:00 uur tot 17:00 uur

Iedere groep bestaat uit 3 of 4 personen, waardoor waardevolle interactie is gegarandeerd. Bij minder dan 3 aanmeldingen voor een bepaald tijdstip, maken we gebruik van een wachtlijst. Bij meer dan 4 aanmeldingen wordt een extra facilitator ingeschakeld. Altijd in overleg met jou.

Ons team

Omdat wij als geen ander geloven in de kracht van teamwork, hebben wij de handen ineen geslagen om dit initiatief mogelijk te maken. Wij zijn vier zelfstandige ondernemers die al jaren in verschillende samenstellingen met elkaar samenwerken. Door met zijn vieren dit aanbod te doen, maken we het voor jou mogelijk om snel in een van de intervisiegroepen in te stappen. We bieden opties op meerdere momenten in de week en met wie je van ons ook werkt, je bent verzekerd van een uniforme aanpak.


Maak kennis met onze teamleden door op onze bedrijfsnamen te klikken. Je kunt zo ook persoonlijk met ons in contact komen voor meer informatie.

Nancy Verstegen

Of we vinden een weg, of we maken een weg naar het beoogde resultaat

Joyce Senders

1 dag of dag 1.  Jij beslist!

Hessel Frings

Organisaties zijn meer dan een verzameling systemen, processen en organogrammen

Pascalle Dubbeling

Samen kijken vanuit de realiteit op zoek naar nieuwe creaties

Waarom nu Intervisie voor Managers?

Waarom zou je nu tijd investeren in intervisie? 


Wat ons betreft zou de vraag mogen zijn: 'Waarom blijf je nu nog steeds kostbare tijd verliezen door steeds zelf het wiel uit te vinden?". 


Natuurlijk investeer je tijd in intervisie. Je zult je investering ruimschoots terug verdienen doordat je veel sneller tot de kern van je vraagstukken komt. Je blijft niet hangen en kunt snel, en vol goede moed verder. Juist in een periode dat alles anders is en snelle actie van je verwacht wordt, mag je vertrouwen op de hulp van anderen.


Je hoeft het écht niet allemaal zelf uit te vinden. Zeker nu niet.


DEELNAME PER SESSIe

Meedoen en opzeggen per sessie

129

 • Laagdrempelige toegang
 • Binnen een week van start
 • Geen verplichtingen
5-STRIPPENKAART

Persoonlijke verdieping

499

 • Laagdrempelige toegang
 • Binnen een week van start
 • Optie voor een vaste groep
 • Optie voor vaste begeleider
 • Laag tarief per sessie
 • 30 minuten 1 op 1 coaching call
regular course

One sentence summary of what they get

$

99

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
Advanced course

One sentence summary of what they get

$

127

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses
 • Access to Private Facebook Group
 • 30 minute private coaching call

100% Tevredenheidsgarantie

We vinden het belangrijk om voor tevreden klanten te werken. Jouw tevredenheid is immers ons succes. En dat is voor ons geen holle kreet. Dus we doen er niet moeilijk over als jij je geld terug wilt omdat je niet tevreden bent.

Je loopt dus geen enkel risico. Je mag eerst ervaren of onze diensten aan jouw wensen voldoen. Geen verborgen kleine lettertjes. Gewoon. Eerlijk.

Intervisie voor managers

Onze virtuele deuren staan graag voor je open.


We heten je van harte welkom en bieden je een waardevolle en boeiende leeromgeving. In deze tijd, waarin we persoonlijk contact zo enorm missen, biedt Intervisie voor managers een waardevol alternatief.


We ontmoeten je graag binnenkort in een van onze intervisiegroepen.


Mocht je nog vragen hebben en willen bellen, neem dan contact op met Joyce Senders via 06-24629681

Intervisie voor managers